Doorgaan naar inhoud
 Voor 22.00 besteld, vandaag verstuurd  
 Gratis verzending  
 30 dagen bedenktijd  
 Tot 5 jaar garantie  

Retourneren

Ben je niet helemaal tevreden over je aankoop? Dat is vervelend, maar gelukkig op te lossen.

Bij Stabureaus heb je een bedenktermijn van 30 dagen. Om je retour te verwerken hebben we enkele gegevens nodig. Wanneer we je aanvraag hebben ontvangen nemen we via e-mail contact met je op.

Hoe werkt retourneren?

Vanaf het moment van de retourmelding heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Deze kosten variëren van 6,95 – 13,90 per pakket (afhankelijk van formaat en gewicht), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Na correcte ontvangst wordt het verschuldigde aankoopbedrag binnen 14 werkdagen aan je vergoed. Voor de terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel dat bij aankoop is gebruikt, tenzij je instemt met een andere methode.

Vul het formulier in