Doorgaan naar inhoud
 Voor 22.00 besteld, vandaag verstuurd  
 Gratis verzending  
 30 dagen bedenktijd  
 Tot 5 jaar garantie  

Over Stabureaus

Bij Stabureaus.nl werken we exclusief samen met gerenommeerde fabrieken om jou de beste en meest hoogwaardige producten aan te kunnen bieden. Ieder product dat je bij ons besteld wordt direct vanuit het warehouse verzonden naar jouw thuiswerkplek of kantoor. De verkoop vindt uitsluitend online plaats, waardoor we geen dure showrooms op dure locaties hebben. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze producten voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding aan te kunnen bieden, met natuurlijk een uitstekende service.

Duurzaamheid

Stabureaus staat voor duurzaamheid. Dit houdt in dat we er alles aan doen om onze producten op een duurzame manier te ontwikkelen. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technologieën en milieuvriendelijke materialen. Zo wordt een groot deel van onze bureaubladen bijvoorbeeld in Nederland geproduceerd, wat scheelt met transport. Deze bladen zijn gemaakt van 100% PEFC gecertificeerd melamine, oftewel verantwoord geproduceerd hout. Daarnaast steunen wij het klimaat door onze producten klimaatneutraal te verzenden. Ook planten wij na aankoop, in ruil voor een review, een boom. Zo dragen we samen ook een steentje bij.

De ideale werkplek

Wij geloven dat een ergonomische werkplek een positief effect kan hebben op de algehele gezondheid van het lichaam. Hierdoor kun jij het beste uit jezelf halen en de beste resultaten neerzetten, of je nu aan het thuiswerken bent of op kantoor zit. Al onze slimme en ergonomische kantoor oplossingen zijn dan ook speciaal ontworpen om van jouw werkplek een plek die werkt te maken.